fbpx

 

Sažeti popis proizvoda i usluga koje nudimo:
- brza izrada štambilja (pečata, žigova) na modernim CO2 laserskim graverkama
- kompjutersko izrezivanje folija do 160 cm širine na najmodernijim Roland rezačima
- digitalni tisak XXL formata (naljepnice, plakati, cerade, rupičaste prozorske grafike, canvas platna, ...) na najmodernijim Roland printerima
- apliciranje i ljepljenje folije na vozila, izloge, reklame - sa 20 godišnjim iskustvom :)
- izrada svjetlećih reklama, totema, natpisnih ploča i putokaza, kućnih brojeva
- digitalni tisak do A3+ formata (vizitke, letci, plakati, brošure, deklaracije, etikete ...) na modernim Konica Minolta printerima
- plastificiranje do A3 formata

- dekorativne zidne naljepnice za vaše kuće i stanove, sobe i kuhinje, dječje i spavaće sobe

- termotisak i sitotisak na majice, dresove, ...
- grafička priprema i dizajn posjetnica, letaka, plakata, cjenika, prospekata, ...

Moj otisak - vaša destinacija za stvaranje izuzetnog otiska već 11 godina!

 

Štamblji pečati cjenici vizitke posjetnice naljepnice folije natpisne ploče natpisi reklame printanje oslikavanje

 

 

Oslikavanje vozila i izloga, izrada reklama i naljepnica:
Vrlo je važno da vaš vizualni identitet bude jedinstven jer će vas tako klijenti lakše zapamtiti. Osim toga, to je jedan od načina da ostavite  profesionalan dojam. Ako imate vozila koja koristite u svom svakodnevnom poslovanju onda ih možete iskoristiti za vlastitu promociju tako što ćete ih oslikati. Ne mora to biti kompletno oslikani kombi, čak i običan automobil sa ispisanom web adresom vašeg poduzeća vas može dostojno predstavljati svaki dan.

 

Oslikavanje izloga, izrezivanje i tisak naljepnica

Vaš izlog je također površina koju možete iskoristiti za reklamu. Vjerovatno vam se desilo da tražite po ulici određenu prodavnicu i da je ne vidite iako ste pored nje prošli nekoliko puta. Niste je primijetili jer ima samo mali natpis, jedva uočljiv u moru sličnih. Da se isto ne bi dešavalo vama, da Vas kupci traže i prolaze pored Vas kao da ne postojite iskoristite svoj izlog da bi skrenuli pažnju prolaznika. Naravno – ukoliko imate izlog.


Sva oslikavanja se vrše apliciranjem dugogodišnjih PVC folija tvtke MacTac specijaliziranih za takve stvari. Trajnost folije je 7-10 godina. MACal 8300/9800 serija je pravi izbor za oslikavanje vozila, brodova, grafike na vozilima, logo-natpise, reklamne panoe itd.

 

Oslikavanje vozila, izrezivanje i tisak naljepnica - osobna, dostavna, kamioni i prikolice

Web & grafički dizajn
Grafički dizajn je vrsta primijenjene umjetnosti koja najčešće uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije, fotografije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja.

Iako oblikovanje formi zahtijeva kreativnost i poznavanje stilova (donedavna su grafički dizajneri u većini slučajeva bili školovani umjetnici: slikari ili grafičari), dvije su bitne značajke koje čine grafički dizajn različitim od umjetnosti i primijenjenih umjetnosti: poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici dizajner mora voditi računa o tehničkoj izvedbi.

 

Dizajn i grafička priprema

 

Grafički dizajn podrazumijeva računalno oblikovanje rješenja koje će postati reklamni materijal, bio to letak/flayer, posjetnica, plakat ili slično, a reklamni materijal je ono što tvrtku čini poznatijom, uspješnijom, prepoznatljivijom. Između ostalog, na popisu naših dizajnerskih usluga su logotipi, letci, posjetnice, plakati, naljepnice, katalozi, cjenici, jelovnici, blokovi, memorandumi, pozivnice, zahvalnice, majice, privjesci, upaljači, kuverte, vrečice, omoti za cd/dvd, iskaznice, kalendari, deklaracije, samoljepive papirnate i PVC etikete, ...


Pružamo usluge dizajna:
- vizualni identitet: dizajn logotipa
- oblikovanje podsjetnica, memoranduma, letaka, brošura, kataloga, naljepnica za vino, rakiju i med, etiketa ...
- dizajn oglasa, plakata, zahvalnica, pozivnica
- dizajn i oslikavanje vozila (auta, dostavnih kombija, kamiona, prikolica) te izloga, svjetlećih reklama i natpisnih ploča

 

B2B suradnja
Ako ste marketinški, dizajn ili grafički studio koji traži poslovnog partnera za suradnju kod izrade Vaših materijala, slobodno nam se obratite. Naša misija je osigurati svim našim klijentima, od malih obrtnika i udruga, srednjih ili velikih poduzeća, "fer poslovanje", konstantnu uslugu s pravovremenom dogovorenom isporukom, kvalitetnim proizvodima i pristupačnom cijenom, te da takvim poslovanjem budemo obostrano zadovoljni. Na tržištu smo prisutni preko 10 godina - od 2012. godine, pa smo već dobro poznati našim stalnim i povremenim klijentima.

 

Termotisak na majice i dresove

Lasersko izrezivanje i graviranje štambilja pločica privjesaka reklama

Konica Minolta digitalni tisak malog formata vizitke posjetnice letci plakati brošure pozivnice zahvalnice diplome