fbpx

 

Vizitke / posjetnice

Vizitke, tj posjetnice predstavljaju prvi kontakt potencijalnih klijenata sa Vašim poduzećem/obrtom ili osobno sa Vama. Dobro osmišljena posjetnica, na kojoj se trebaju nalaziti barem osnovni podaci, predstavlja početak svake, i najmanje poslovne komunikacije.

 

Ideja, dizajn, tisak i dorada vizitke posjetnice

Vizitke možete tiskati jednostrano ili obostrano, crno-bijele ili color, mat ili sjano plastificirane, sa zaobljenim rubovima, na standardnom 300/350g papiru ili na posebnim/reljefnim papirima, te se prema tome formira i cijena. Posjetnice mogu biti u standardnim dimenzijama 90x50mm, 85x55mm ili prema Vašoj želji, ali one bi trebale biti uvijek uz Vas.

 

Dizajn, tj grafičku pripremu vizitki možete osmisliti sami i dostaviti nam u nekom od preporučenih formata (npr. PDF), ali ako nemate ideju ili grafičku pripremu, ostavite nam sve podatke koje biste željeli da se nalaze na posjetnici i složit ćemo nekoliko primjera izgleda da odaberete što Vam se najviše sviđa, prije nego što krenemo u tisak vizitke.

 

Zapamtite, vizitka nije najvažniji, ali je svakako uvod u pamtljiv i vidljiv profesionalan stav Vašeg poslovnog identiteta.  

 

Grafička priprema za tisak vizitke - uputa

 

Formati izrade vizitki (posjetnica)
Standardni format (dimenzija) posjetnica je 90×50 mm i 85×55 mm. Osim standardnih dimenzija mogu biti veće ili manje, te bigane/presavinute.

 

 

 

Termotisak na majice i dresove

Lasersko izrezivanje i graviranje štambilja pločica privjesaka reklama

Konica Minolta digitalni tisak malog formata vizitke posjetnice letci plakati brošure pozivnice zahvalnice diplome

Izrezivanje naljepnica i folija

XXL print velikog formata naljepnice plakati banneri cerade posteri eko solventni tisak