fbpx

 

BRZA IZRADA PEČATA - ŠTAMBILJA - ŽIGOVA

Nudimo mogućnost brze izrade štambilja i pečata.

KOLIKO TRAJE IZRADA ŠTAMBILJA, PEČATA ILI ŽIGA?

Kod nas možete naručiti pečat/štambilj/žig i dobiti ga isti dan - već kroz 60 minuta. Cijena pečata varira zavisno od modela koji izaberete, ali za klasične uredske modele pečata maloprodajne (MPC) cijene se kreću u rangu od 22,00 do 31,00 EUR. Posjetite nas u našem uredu u Zaprešiću.

 

NISTE U MOGUĆNOSTI DOĆI DO ZAPREŠIĆA?

Ukoliko Vam je lakše možemo sve odraditi online preko e-maila, slobodno nas kontaktirajte.

Vašu online naručeni pečat možemo poslati i poštom na Vašu adresu (šaljemo poštanskom i dostavnom službom: Zaprešić, Samobor, Sv. Nedjelja. Velika Gorica, Krapina, Zabok, Zagreb (Podsused, Susedgrad, Gajnice, Vračpe, Stenjevec, Malešnica, Prečko, Rudeš, Špansko, Ljubljanica, Jarun, Jankomir, Črnomerec, Novi Zagreb, Dubrava, Sesvete, Lučko, Remetinec), Karlovac, Gospić, Ogulin, Daruvar, Pula, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik, Osijek, Vukovar, Čakovec, Varaždin, Krk, Cres, Vir, Hvar, Brač, Korčula, te sva ostala mjesta i gradove i otoke u Hrvatskoj).

 

ŠTAMBILJ-PEČAT-ŽIG LIKVIDIRANO

Zakonom o računovodstvu (2016) obaveznom postala likvidacija ULAZNIH računa

Kod nas možete naručiti štambilj potreban za lakšu likvidaciju računa (dolaskom u poslovnicu ili online putem e-maila). Ukoliko ste dobili od svojeg računovodstva obavijest da trebate pečat LIKVIDIRANO, možemo Vam ponuditi više različitih veličina i rješenja za takav štambilj (u sadržaj pečata/štambilja se po potrebi može uklopiti i datumar i Vaš potpis/faksimil).

 

U nastavku izdvajamo najtraženije modele i njihove cijene.

 

Likvidirano štambilji pečati izrada

 

 

TRODAT Printy Line

PRINTY od Trodata postao je sinonim za štambilj i do sada ga je prodano više od 150.000.000 komada. Kao takav najviše je prodavan štambilj u svijetu, ali i najviše kopiran. Štambilji PRINTY individualni su u svakom pogledu, bilo tekstom, datumom, brojkom ili logotipom. Mogu imati pravokutnu, kvadratnu ili okruglu ploču s tekstom i to u mnogo različitih veličina i boja kučišta. U sve modele ugrađen je jastučić s tintom koji nakon mnogih otisaka možete jednostavno sami zamijeniti, a dolazi u sljedećim bojama: crna, plava, ljubičasta, zelena i crvena.

Trodat Printy štambilj pečat za firmuTRODAT Imprint Line 2.0

Automatski štambilj dostupan u 3 boje kućišta: crna, crvena i plava.

Dostupne dimenzije otiska:

Imprint serija štambilja pečata za obrt

 

 

Kvaliteta izrade i ekologija

Štambilje-pečate izrađujemo najnovijom CO2 laserskom tehnologijom, što nam osigurava kvalitetu i preciznost u izradi. Svi modeli pečata-štambilja su svjetski poznate tvrtke Trodat (te njegov brand Printy i pod-brand Imprint), koja svojim 100 godišnjim iskustvom garantira iznimnu kvalitetu kučišta, uz skoro neutralnu CO2 emisiju u proizvodnji. Također i mi održavamo proizvodnju po istom principu, tako da je svaka gumica pečata-štambilja izrađena od visoko kvalitetne prirodne eko gume, čime smanjujemo emisije štetnih plinova te time doprinosimo čuvanju našeg okoliša.