fbpx

 

BRZA IZRADA ŠTAMBILJA-PEČATA-ŽIGOVA

Nudimo mogućnost brze izrade štambilja i pečata.

KOLIKO TRAJE IZRADA ŠTAMBILJA, PEČATA ILI ŽIGA? Kod nas možete naručiti pečat/štambilj/žig i dobiti ga isti dan - već kroz 30-60 minuta. Cijena štambilja-pečata varira zavisno od modela koji izaberete, ali za klasične uredske modele pečata MPC cijene se kreću u rangu od 21,00 do 30,00 EUR (158,22 do 226,04 kn). Posjetite nas u našem uredu u Zaprešiću. Ukoliko Vam je lakše možemo sve odraditi online preko e-maila, slobodno nas kontaktirajte.

Ako niste u mogućnosti doći do nas, Vašu online naručenu robu možemo poslati i poštom na Vašu adresu (šaljemo poštanskom i dostavnom službom: Zaprešić, Samobor, Velika Gorica, Krapina, Zabok, Zagreb, Karlovac, Gospić, Ogulin, Daruvar, Pula, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik, Osijek, Vukovar, Čakovec, Varaždin, Krk, Cres, Vir, Hvar, Brač, Korčula, te sva ostala mjesta i gradove i otoke u Hrvatskoj).

 

ŠTAMBILJ-PEČAT-ŽIG LIKVIDIRANO

Novim Zakonom o računovodstvu (2016) obaveznom postala likvidacija ULAZNIH računa

Kod nas možete naručiti štambilj potreban za lakšu likvidaciju računa (dolaskom u poslovnicu ili online putem e-maila). Ukoliko ste dobili od svojeg računovodstva obavijest da trebate pečat LIKVIDIRANO, možemo Vam ponuditi više različitih veličina i rješenja za takav štambilj (u sadržaj pečata/štambilja se po potrebi može uklopiti i datumar i Vaš potpis/faksimil). U nastavku izdvajamo najtraženije modele i njihove cijene.

 

Likvidirano štambilji pečati izrada


FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE 7,53450 kn

 

TRODAT Printy Line

PRINTY od Trodata postao je sinonim za štambilj i do sada ga je prodano više od 150.000.000 komada. Kao takav najviše je prodavan štambilj u svijetu, ali i najviše kopiran. Štambilji PRINTY individualni su u svakom pogledu, bilo tekstom, datumom, brojkom ili logotipom. Mogu imati pravokutnu, kvadratnu ili okruglu ploču s tekstom i to u mnogo različitih veličina i boja kučišta. U sve modele ugrađen je jastučić s tintom koji nakon mnogih otisaka možete jednostavno sami zamijeniti, a dolazi u sljedećim bojama: crna, plava, ljubičasta, zelena i crvena.

Trodat Printy štambilj pečatTRODAT Imprint Line 2.0

Automatski štambilj dostupan u 3 boje kućišta: crna, crvena i plava.

Dostupne dimenzije otiska:

Imprint serija štambilja pečata

 

 

Kvaliteta izrade i ekologija

Štambilje-pečate izrađujemo najnovijom CO2 laserskom tehnologijom, što nam osigurava kvalitetu i preciznost u izradi. Svi modeli pečata-štambilja su svjetski poznate tvrtke Trodat (te njegov brand Printy i pod-brand Imprint), koja svojim 100 godišnjim iskustvom garantira iznimnu kvalitetu kučišta, uz skoro neutralnu CO2 emisiju u proizvodnji. Također i mi održavamo proizvodnju po istom principu, tako da je svaka gumica pečata-štambilja izrađena od visoko kvalitetne prirodne eko gume, čime smanjujemo emisije štetnih plinova te time doprinosimo čuvanju našeg okoliša.

 

 

  OSTAVITE NAM GOOGLE RECENZIJU

 

Strony internetowe