fbpx

 

Izrada internet stranica

Od jednostavnijih do kompleksnijih, ovisno o vašim ciljevima i potrebama. Kombiniramo različite tehnike radi što bolje prezentacije. Iako Vam možda sve zvuči jako komplicirano, krajnji je proizvod vrlo jednostavan za uporabu te vizualno prepoznatljiv. Prema izradi i dizajniranju web stranice pristupamo individualno, orjentirajući se na ono što Vam najbolje odgovara za Vaše poslovanje.

 

Izrada web stranice proces je koji se sastoji od detaljnog planiranja, dizajniranja i programiranja kojom ćete predstaviti svoje poslovanje i svoje ime. Naravno, želite se prezentirati u najboljem svijetlu, stoga, prije same izrade, dobro razmislite koji su Vam ciljevi. Koju vrstu populacije želite privući, koje su najbitnije točke Vašeg poslovanja koje želite naglasiti, te koja su Vaša očekivanja od takve vrste prezentacije. Zbog toga u početku analiziramo Vaše potrebe. Nakon predaje materijala i savjetovanja sa klijentom, izrađujemo predložak dizajna, te na odobrenje klijenta krećemo u programiranje web stranice. Tokom izrade stranice pokreče se postupak registracije domene. koju smještamo na hosting kod našeg hosting partnera.

 

Nudimo kompletnu uslugu izrade internet stranica:

- registraciju domene

- zakup prostora (hosting)

- dizajn internet stranice

- izradu web stranica

- optimizaciju za tražilice (SEO)

- održavanje internet stranica

 

Izrada internet stranica

Ukoliko ste zainteresirani pošaljite nam upit da dobijete uvid u naš portfolio i pridružite se našim zadovoljnim klijentima.

Ulaganje u ONLINE prezentaciju vraća Vam se višestruko i zato nemojte čekati da Vaša konkurencija bude ispred Vas.

 

Google recenzija 4.9/5

XXL print velikog formata naljepnice plakati banneri cerade posteri eko solventni tisak

Izrezivanje naljepnica i folija

Konica Minolta digitalni tisak malog formata vizitke posjetnice letci plakati brošure pozivnice zahvalnice diplome

Lasersko izrezivanje i graviranje štambilja pločica privjesaka reklama

Termotisak na majice i dresove

Strony internetowe