Oslikavanje vozila, izloga, izrada reklama, ...

Vrlo je važno da vaš vizualni identitet bude jedinstven jer će vas tako klijenti lakše zapamtiti. Osim toga, to je jedan od načina da ostavite profesionalan dojam.

Ako imate vozila koja koristite u svom svakodnevnom poslovanju onda ih možete iskoristiti za vlastitu promociju tako što ćete ih oslikati. Ne mora to biti kompletno oslikani kombi, čak i običan automobil sa ispisanom web adresom vašeg poduzeća vas može dostojno predstavljati svaki dan.

Vaš izlog je također površina koju možete iskoristiti za reklamu. Vjerovatno vam se desilo da tražite po ulici određenu prodavnicu i da je ne vidite iako ste pored nje prošli nekoliko puta. Niste je primijetili jer ima samo mali natpis, jedva uočljiv u moru sličnih. Da se isto ne bi dešavalo vama, da Vas kupci traže i prolaze pored Vas kao da ne postojite iskoristite svoj izlog da bi skrenuli pažnju prolaznika. Naravno – ukoliko imate izlog.

Sva oslikavanja se vrše apliciranjem dugogodišnjih PVC folija tvtke MacTac specijaliziranih za takve stvari. Trajnost folije je 7-8 godina. MACal 9800 je pravi izbor za oslikavanje vozila, brodova, grafike na vozilima, logo-natpise, reklamne panoe itd. Katalog boja možete pogledati klikom na donju sliku.