BRZA IZRADA ŠTAMBILJA/PEČATA

Nudimo mogućnost brze izrade štambilja.

KOLIKO TRAJE IZRADA ŠTAMBILJA, PEČATA ILI ŽIGA? Kod nas možete naručiti pečat/štambilj/žig i dobiti ga isti dan - već kroz 30-60 minuta. Cijena štambilja/pečata varira zavisno od modela koji izaberete, ali za klasične modele kreće se u rangu od 155 do 200 kn. Posjetite nas u našem uredu u Zaprešiću. Ukoliko Vam je lakše možemo sve odraditi i preko e-maila, slobodno nas kontaktirajte. Ako niste u mogućnosti doći do nas, Vašu naručenu robu možemo poslati i poštom na Vašu adresu.

 

ŠTAMBILJI/PEČATI/ŽIGOVI LIKVIDIRANO

Novim Zakonom o računovodstvu (2016) obaveznom postala likvidacija ULAZNIH računa

Kod nas možete naručiti štambilj potreban za lakšu likvidaciju računa. Ukoliko ste dobili od svojeg računovodstva obavijest da trebate pečat LIKVIDIRANO, nazovite nas, možemo Vam ponuditi više različitih veličina i rješenja za takav štambilj (u sadržaj pečata/štambilja se po potrebi može uklopiti i datumar i Vaš potpis/faksimil).

 

Štambilji i pečati likvidirano

 

TRODAT Printy Line

PRINTY od Trodata postao je sinonim za štambilj i do sada ga je prodano više od 150.000.000 komada. Kao takav najviše je prodavan štambilj u svijetu, ali i najviše kopiran. Štambilji PRINTY individualni su u svakom pogledu, bilo tekstom, datumom, brojkom ili logotipom. Mogu imati pravokutnu, kvadratnu ili okruglu ploču s tekstom i to u mnogo različitih veličina i boja kučišta. U sve modele ugrađen je jastučić s tintom koji nakon mnogih otisaka možete jednostavno sami zamijeniti, a dolazi u sljedećim bojama: crna, plava, ljubičasta, zelena i crvena.

Trodat Printy štambiljiTRODAT Imprint Line 2.0

Automatski štambilj dostupan u 3 boje kućišta: crna, crvena i plava.

Dostupne dimenzije otiska:

Imprint serija štambilja

 

 

Kvaliteta izrade i ekologija

Štambilje izrađujemo najnovijom CO2 laserskom tehnologijom, što nam osigurava kvalitetu i preciznost u izradi. Svi modeli štambilja su svjetski poznate tvrtke Trodat (te njegov brand Printy i pod-brand Imprint), koja svojim 100 godišnjim iskustvom garantira iznimnu kvalitetu kučišta, uz skoro neutralnu CO2 emisiju u proizvodnji. Također i mi održavamo proizvodnju po istom principu, tako da je svaka gumica štambilja izrađena od visoko kvalitetne eko gume, čime smanjujemo emisije štetnih plinova te time doprinosimo čuvanju našeg okoliša.

 

 

Strony internetowe