BRZA IZRADA ŠTAMBILJA/PEČATA

Nudimo mogućnost brze izrade štambilja.

KOLIKO TRAJE IZRADA ŠTAMBILJA, PEČATA ILI ŽIGA? Kod nas možete naručiti pečat/štambilj/žig i dobiti ga isti dan - već kroz 30-60 minuta. Cijena štambilja/pečata varira zavisno od modela koji izaberete, ali za klasične modele kreće se u rangu od 155 do 200 kn. Ukoliko Vam je lakše možemo sve odraditi i preko e-maila, slobodno nas kontaktirajte.

 

ŠTAMBILJI/PEČATI/ŽIGOVI LIKVIDIRANO

Novim Zakonom o računovodstvu (2016) obaveznom postala likvidacija ULAZNIH računa

Kod nas možete naručiti štambilj potreban za lakšu likvidaciju računa. Ukoliko ste dobili od svojeg računovodstva obavijest da trebate pečat LIKVIDIRANO, nazovite nas, možemo Vam ponuditi više različitih veličina i rješenja za takav štambilj (u sadržaj pečata/štambilja se po potrebi može uklopiti i datumar i Vaš potpis/faksimil).

 

 

TRODAT Printy Line

PRINTY od Trodata postao je sinonim za štambilj i do sada ga je prodano više od 150.000.000 komada. Kao takav najviše je prodavan štambilj u svijetu, ali i najviše kopiran. Štambilji PRINTY individualni su u svakom pogledu, bilo tekstom, datumom, brojkom ili logotipom. Mogu imati pravokutnu, kvadratnu ili okruglu ploču s tekstom i to u mnogo različitih veličina i boja kučišta. U sve modele ugrađen je jastučić s tintom koji nakon mnogih otisaka možete jednostavno sami zamijeniti, a dolazi u sljedećim bojama: crna, plava, ljubičasta, zelena i crvena.

TRODAT Imprint Line 2.0

Automatski štambilj dostupan u 3 boje kućišta: crna, crvena i plava.

Dostupne dimenzije otiska:

Strony internetowe